1.png

NIEUWS


database

Zorg aan zet


Zorg aan Zet is een groot maatschappelijk debat over de zorg van morgen. De campagne www.zorgaanzet.net wil zoveel mogelijk ideeŽn en meningen verzamelen: van zorgorganisaties, zorgverleners, patiŽnten en gebruikers, van de man in de straat Ö Wat vinden burgers belangrijk? Waar knelt het schoentje? Wat willen we in de toekomst en hoeveel hebben we daarvoor over? Zorg aan Zet wil de discussie over de zorg aanvuren. Zodat het thema zorg hoog op de politieke agenda komt in aanloop naar de Vlaamse en federale verkiezingen. Want zorg, dat beroert iedereen.

Op www.zorgaanzet.net kan ook jij je mening geven. Aan de hand van zes grote publieksvragen wil Zorg aan Zet tussen 29 januari en 4 maart zoveel mogelijk suggesties samenbrengen. Iedereen kan deelnemen. Je kan eenvoudig jouw antwoord op ťťn of meerdere vragen posten op www.zorgaanzet.net of reageren op de antwoorden van andere deelnemers. Jouw mening is ook welkom op sociale media via de hashtag #zorgaanzet.

1. Hoe zorgen we ervoor dat we ziekte en kwetsbaarheid als een normaal deel van het leven gaan beschouwen?
2. Hoe zullen we onze zorg blijven betalen?
3. Hoe kunnen mensen de juiste zorg krijgen?
4. Hoe kunnen we alle zorg die mensen nodig hebben goed op elkaar afstemmen?
5. Hoe zorgen we dat er voldoende zorgpersoneel is? En hoe kunnen we maken dat zij voldoende tijd hebben voor warme, kwaliteitsvolle zorg?
6. Hoe ga je van een systeem dat mensen geneest en behandelt naar een systeem dat mensen gezond houdt?


| Huize Zonnelied vzw | de Stuersstraat 21 | 8900 Ieper | Tel. 057 20 42 77 | e-mail |
Website by D-Sign Studio.be | 2012

ACTIVITEITEN

database

Donderdag 23 juni 2022

Barbeque


Donderdag 30 juni 2022

Feest van de jarigen


Donderdag 7 juli 2022

Burenfeest